fbpx

Particulieren

Schilderwerken vragen het gepaste materiaal, ervaring, know-how en precisie. Of je nu je hele huis geschilderd wilt, enkel een kamer wil opfrissen of moeilijk bereikbare plaatsen wil aanpakken…wij zijn geëquipeerd met de juiste tools en zetten er maar al te graag onze tanden in (figuurlijk wel te verstaan).

Binnen/interieur

Image

Schilderwerken

Het kiezen van de juiste verf is één van de moeilijkste taken. Je hoeft het niet alleen te doen! We helpen jou om de juiste keuze te maken afhankelijk van de ondergrond en toepassing.

We werken steeds met kwaliteitsverf, dat zorgt voor een optimaal en duurzaam resultaat. Geen zorgen, we brengen alles mee. Dat is tijd uitgespaard voor jou.
Image

Renovatie & decoratie

Restaureren of renoveren doe je niet zomaar, hier is ervaring wel vereist.
Ons schilderteam kent zijn vak door en door. Traditioneel lijstwerk of ornamenten herstellen we in zijn oude glorie.
Image

Wandbekleding: behang, vliesbehang en posterbehang

Behangen of verven?
Beide wandafwerkingen hebben hun voor- en nadelen. Behang is er in alle maten, kleuren, designs en merken. Maak je keuze uit verschillende prints en motieven en binnen de kortste tijd zie je een tof resultaat.

Fotobehang
Eindeloze mogelijkheden zijn er met fotobehang. Het is een echte eyecatcher en je creeert onmiddellijk een gezellige & persoonlijke sfeer. Let op, fotobehang aanbrengen is niet makkelijk, laat het over aan onze professionals voor een egaal effect.
Image

Trappen & vloeren

Door je houten trap regelmatig te behandelen, zorg je ervoor dat deze er als nieuw blijft uitzien. Je kan je trap schilderen, vernissen of beitsen, afhankelijk van het gewenste resultaat.

Parket of houten vloer ziet af. Afhankelijk van waar in huis deze zich bevindt (keuken, badkamer, slaapkamer) en het gewenste effect kies je een behandeling met olie of vernis.

Laat je zeker adviseren voor de beste afwerking. We komen aan huis om de toestand van je hout te evalueren. Daarna krijg je van ons een voorstel met de gepaste behandeling en een offerte op maat.

Buitenwerken/exterieur

Image

Poorten, ramen & deuren

Je buren zullen behoorlijk onder de indruk zijn wanneer we klaar zijn met je bestaande ramen en deuren, garagepoort of balustrade. Dat kan ook in een totaal andere kleur als oorspronkelijk en het is bovendien veel goedkoper dan te vernieuwen.
Image

Gevels

Zie je er geen beginnen aan om je gevel een nieuw likje verf te geven? Het is dan ook een hele karwei. De moeilijk bereikbare stukken maken dat het een intensieve klus is…

Totale interieurafwerking

Image
wil je het interieur grondig aanpakken? Dankzij onze ervaring hoeft u geen verschillende aannemers te contacteren. We zijn gepassioneerd bezig met ons vak. Je kan daarom op ons rekenen voor een efficiënte en snelle opvolging, van advies tot uitwerking.

Diensten

Binnen- & buitenschilderwerken, renovaties en afwerking van interieur voor zowel particulier als bedrijven, horeca en winkels

Aanbod

Binnenafwerking
Schilderwerken in Vlaanderen
Renovatie & decoratie
Wandbekleding: behang, vliesbehang en posterbehang
Trappen en vloeren

Buitenafwerking
Poorten, ramen en deuren
Gevels

Totaalafwerking

Contact

Schilderwerken Jurgen De Cleir

Oude Broekstraat 16 - 9420 MERE info@jurgendecleir.be+32 478 29 36 11
BE 0808 146 689